Varför hyra

Att hyra eller äga?

Det är den stora frågan för våra kunder. Att enkelt säga vad som är smartast, är svårt. En sak kan vi dock med säkerhet säga - det finns ett antal parametrar som spelar in och här är de viktigaste:


 Kapital. Maskiner är dyrt. Speciellt stora maskiner. Genom att hyra byggmaskiner vid behov slipper du binda kapital i en dyr maskinpark. Som kund hos oss har du tillgång till den senaste maskintekniken, oavsett om det gäller miljö, säkerhet eller innovation.


 Flexibilitet. Varje projekt är unikt och ofta är det svårt att hitta en lift, byggmaskin eller ellösning som passar perfekt för alla projekt. När du hyr maskiner eller material från Stavdal får du flexibiliteten och möjligheten att ta dig an olika typer av uppdrag.  Vi ser till att du får rätt maskiner för ert specifika projekt.


 Säkerhet & miljö. Underhåll, service och reparationer är kostsamt. När du hyr av Stavdal får du ta del av Sveriges modernaste och fräschaste maskinpark. Vår erfarna personal ser till att maskinen alltid är nyservad och rätt inställd. Som en av grundstenarna i vårt hyreskoncept kan vi garantera att om en maskin skulle gå sönder, byter vi ut den omgående eller reparerar på plats. Det skapar en miljövänlig och inte allra minst säker arbetsplats.

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.