Utbildning

Stavdals utbildningar bokas via Ramirentskolan.

Nu bokas alla våra utbildningar via https://utbildning.ramirent.se/

Ramirentskolan erbjuder utbildningar för en säker arbetsplats. Arbete på höjder, i trafik, med heta processer och liknande innebär risker. Av erfarenhet vet vi att de flesta tillbuden, olyckorna och arbetsskadorna på arbetsplatsen hade kunnat förebyggas med rätt utrustning och rätt agerande. Och om olyckan är framme kan konsekvenserna lindras med rätt kunskaper och hjälpmedel.

Kursutbud
Hos oss kan du boka ett flertal kurser. Kurserna genomförs över hela landet. Läs mer om vilka orter och datum vi erbjuder under respektive utbildning.

Ramirentskolan öppnar upp för webbaserade utbildningar
Som ett första steg utifrån den rådande situationen har Ramirentskolan nu öppnat upp för webbaserade utbildningar som ingår inom området för kravutbildningar. De utbildningsmoment som måste utföras praktiskt kommer kunna genomföras efter dialog med Ramirentskolan och utifrån var det finns lämpliga utomhusplatser. Här kommer vi också följa restriktioner och riktlinjer som myndigheter och Ramirent har för att minimera smittspridning.

Skräddarsydda kurser
Genom Ramirentskolan kan du få kurser skräddarsydda utefter behov. Vi anordnar:

  • företagsinterna utbildningar
  • kurser utformade efter era önskemål
  • kurser på valfritt språk

Kontakta oss så kommer vi med ett förslag.

Kontaktuppgifter:
Stockholm: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Göteborg: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Karlstad: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Övriga Sverige: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

 

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.