Stavdals maskinuthyrning

Stavdals maskinuthyrning

Hos Stavdal är Människan & Maskinen i perfekt symbios. Maskinerna vi hyr ut kompletterar och utvecklar människans kompetens och ser till att du alltid kan utföra ditt arbete på bästa sätt. Vi ser till att du får rätt liftar, ställningar, byggmaskiner, anläggningsmaskiner, bodar, säkerhetsutrustning och utbildning - allt serverat och organiserat med vår personliga service.

Flexibilitet är en av anledningarna till att det många gånger är smartare att hyra än att köpa. För att du som kund ska vara flexibel krävs det att vi har ett heltäckande sortiment. Vi har inte bara marknadens bästa utbud av fräscha maskiner, vi har också kunnig personal som kan guida dig fram till rätt val. Det spelar ingen roll om det rör sig om en komplett maskinpark för ett storbygge eller en skruvdragare. Här hittar du vårt maskinsortiment.

Tycker du det är svårt att hitta det du söker. Kontakta ditt närmsta hyrcenter så hjälper vi dig.

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.