Tillbaka
Följ Stavdal AB

Göteborg   2018-09-25 /

Stavdal expanderar - öppnar nytt i Göteborg

Stavdal fortsätter att expandera. I höst påbörjas bygget av en ny anläggning i Göteborg som, när den står klar i mars nästa år, ska avlasta det befintliga hyrcentret på Hisingen.
   - Det känns oerhört roligt att Göteborg har så bra förutsättningar för att fortsätta utvecklas. Med den nya anläggningen står vi fullt rustade för att ge en bra service till hela Göteborgsområdet, säger Mathias Freij, Distriktschef i Göteborg.

Det fortsätter att vara stor efterfrågan på byggmaskiner, ställningar, hissar, liftar, bodar och övrigt hyresmaterial i Göteborg och nu börjar det bli trångt på Stavdals hyrcenter.  

     - Vi har växt stort i Göteborg och nu behöver vi större lokaler. Vi tror starkt på att efterfrågan på framför allt ställning och fallskydd kommer att fortsätta öka och med den nya anläggningen skapar vi möjlighet att växa ytterligare på Göteborgsmarknaden, säger Mathias Freij.

Anläggningen kommer att innehålla en stor verkstad, kallager, varmlager och tvätthall samt kontor och personalutrymmen

     - I vår nya anläggning kommer vi framför allt att ha ställningar, fallskydd och hiss.  Lokalen är helt skräddarsydd för att passa den typen av mer skrymmande utrustning, säger Magnus Hellberg, ansvarig för lokalförsörjningen på Stavdal.

El, bod, byggmaskiner och lift blir kvar på hyrcentret på Exportgatan på Hisingen. Närheten mellan de båda anläggningarna är viktig. Den nya anläggningen kommer att ligga bara 5 minuter från Exportgatan, vilket gör det smidigt för kunder som behöver hämta olika typer av byggutrustning.

Av de totalt 85 personerna som jobbar på Stavdals hyrcenter i Göteborg idag, kommer ca 20 flytta med till den nya anläggningen. Och Mathias är inte främmande för att man kommer behöva bli fler.

     - Precis som så många i branschen söker vi hela tiden folk och till den här anläggningen är det framför allt fallskyddsmontörer vi efterfrågar.

Den nya anläggningen börjar byggas i oktober i år, men markarbetet är redan i full gång. Inflyttning blir våren 2019.

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.