Nyheter

Följ Stavdal AB

Här listas samtliga nyheter rörande Stavdals verksamhet. Alla nyheter kategoriseras i vårt nyhetsarkiv och kan sorteras till höger.

Göteborg   2018-09-25 /

Stavdal expanderar - öppnar nytt i Göteborg

Stavdal fortsätter att expandera. I höst påbörjas bygget av en ny anläggning i Göteborg som, när den står klar i mars nästa år, ska avlasta det befintliga hyrcentret på Hisingen.
   - Det känns oerhört roligt att Göteborg har så bra förutsättningar för att fortsätta utvecklas. Med den nya anläggningen står vi fullt rustade för att ge en bra service till hela Göteborgsområdet, säger Mathias Freij, Distriktschef i Göteborg.

Läs mer

Göteborg   2018-06-26 /

Begränsad framkomlighet i Göteborg

I sommar kommer Götatunneln att enkelriktas och därmed kan våra leveranser av maskiner och liftar i Göteborgsområdet komma med en del förseningar. Detta är på grund av att framkomligheten förbi Kvarnberget genom Götatunneln i östlig riktning från Järntorget mot centralen kommer att vara begränsad från och med 25 juni och sex månader framåt.

 

Läs mer

Göteborg   2018-06-11 /

Kom och se matchen tillsammans med oss!

Måndag den 18 juni spelar Sverige sin första gruppspelsmatch, mot Sydkorea. Kom och se matchen tillsammans med oss! Det blir grillat, dryck, fika, uppsnack och en liten tävling: Rösta på matchens lirare! Du kan vinna en VM-boll.

Grillen är igång från klockan 13, matchen startar kl 14.

Läs mer

Göteborg   2018-05-14 /

Stavdal ersätter dieselkompressorer

Stavdal tar klivet ytterligare mot en grönare verksamhet, detta gör man genom att byta ut sina dieselkompressor till eldrivna kompressorer som bland annat besitter en lägre ljudnivå men även är det bästa miljövänliga valet.

Läs mer

Göteborg   2018-04-30 /

Invigning av Stavdal Helsingborg

Läs mer

Göteborg   2018-04-26 / Pressmeddelande

Nicklas Häggström ny distriktchef på Stavdal

För Nicklas Häggström var det inte svårt att tacka ja till tjänsten som ny distriktschef för Stavdals Stockholm- och Uppsaladistrikt. En tjänst han tillträdde för drygt en månad sedan.

- Det finns ett enormt engagemang inom Stavdal att hela tiden utvecklas, förbättra och sätta kunden i centrum. Drivet finns hos både medarbetarna och i ledningen. Det attraherar mig, konstaterar han.

Läs mer

Göteborg   2018-04-20 / Nyhet

Mekaniker på Stavdal är lite som att vara detektiv

Hur ser en dag ut för en mekaniker på Stavdal? Vi har pratat med Fredrik Gustafsson. Häng med!

Läs mer

Göteborg   2018-04-12 / Pressmeddelande

Stavdal - ett hållbarhetsarbete som gett resultat

Nu släpper maskinuthyrningsföretaget Stavdal sin Hållbarhetsrapport. Den visar på insatser inom framför allt miljö-, mångfald, och jämställdhetsarbetet – områden som varit prioriterade inom företaget de senaste åren och gör att Stavdal ligger i framkant inom framför allt miljöområdet.

Läs mer

Göteborg   2018-03-15 /

Nöjd-Kund Index 2017

Vi har under vintern genomfört vår årliga kundundersökning och vi kan med glädje säga att det ser väldigt bra ut även 2017. Stavdal har ett NKI (Nöjd-Kund Index) på 81 och ett NPS (Net Promoter Score) på 60 vilket indikerar nöjda och lojala kunder.

Läs mer

Göteborg   2018-03-14 /

Nya teleskopbomsliftar till Stavdal

Stavdal kommer under mars månad få in Genies nya teleskopbomslift Genie SX135 XC.

Läs mer

Upp till toppen

Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.