Om Stavdal

En helhetsleverantör av utrustning, säkerhetslösningar och utbildning med både människor och maskiner i fokus. 

Stavdal är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och entreprenad. Vi är också ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en utav marknadens modernaste maskinparker innehållande bland annat liftar, byggmaskiner, anläggningsmaskiner och bodar. En helhetsleverantör som utöver uthyrningsverksamheten erbjuder tjänster så som etablering av ställning, fallskydd, byggström och utbildning. Stavdal finns representerade i både Sverige och Norge och har hyrcenter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Jönköping, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Vara, Oslo och Jessheim.

MÄNNISKAN & MASKINEN
Vi vill med våra maskiner komplettera och utveckla människors kompetens och se till att du kan utföra ditt arbete på bästa sätt. Som helhetsleverantör är det vår uppgift att skapa perfekta arbetsplatser. Vi ser därför till att du får rätt utrustning och utbildning för att du ska kunna arbeta säkert, allt serverat och organiserat med vår personliga service. För oss står alltid människan i centrum. Bara människor kan ge personlig service och har den kompetens som krävs för att se till att du får de hjälpmedel och lösningar som du förtjänar. Stavdal blir på så sätt en mix av både människa och maskin.

ALLT FÖR KUNDEN
Du som kund är vår högsta prioritet. Vid kontakt med våra kunniga medarbetare kan du alltid förvänta sig personlig service av högsta klass. Vi arbetar hårt för att tillgodose dina behov, hålla det vi lovar samt leverera det som förväntas av oss. Och lite till.

FRÄSCHA MASKINER
För oss är fräscha maskiner en självklarhet. Utrustning från vår maskinpark är därför alltid ren, snygg och funktionstestad innan leverans. Det är därför en självklarthet för oss att ständigt modernisera och expandera vår maskinpark så att du får tillgång till de bästa maskinerna på marknaden.

HÖG KOMPETENS                                              
Med vår breda och ständigt uppdaterade kunskap inom liftar och byggmaskiner kan du alltid känna sig trygg. Våra kunniga och erfarna medarbetare hjälper dig gärna att planera och välja rätt maskiner till just ditt projekt. 

HANDLINGSKRAFTIGA
Våra medarbetare är lösningsorienterade och vågar tänka utanför boxen. Eftersom varje projekt är unikt, finns det ingen färdig mall – därför ser vi det som en självklarhet att söka efter nya lösningar och fatta nytänkande beslut.


Kontakta oss

På stavdal.se använder vi cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du samtidigt att vi använder cookies på hemsidan. För mer information klicka här.